Köpa bostad

Hej,

Jag undrar ifall man kan anmäla sig någon generell "VIP-kö"? Eller är det så att man anmäler sig intresserad till respektive nytt projekt och därefter får chans till köp baserat på hur snabbt (hur länge) man anmält sig?

MVH
Sebastian
sebastian Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Sebastian!

  Det stämmer att man anmäler sig som intresserad för varje projekt, vi har inte någon generell kö, utan det är projekt.

  De projekt som är till salu nu eller kommande finner du på vår hemsida; för att komma dit; klicka här: Nyproduktion av lägenheter, radhus och villor | Nordr Där kan du sedan ang t ex i vilket område du vill bo och få fram våra aktuella projekt. Om du hittar något intressant kommande projekt, så gör du en intresseanmälan.

  När du lämnar en intresseanmälan via vår hemsida så blir du per automatik VIP-kund, vilket innebär att du kommer få information via mail om projektet så fort vi har något nytt att berätta. Det är datum för denna anmälan som styr din köplats.

  Innan vi närmar oss en säljstart har vi oftast färre nyheter att berätta om, vilket resulterar i att det kan dröja ett tag mellan utskicken. Däremot när vi närmar oss en säljstart så kommer vi att kommunicera med dig allt mer ofta, för att du på så sätt ska kunna ta del av senaste nytt och få en möjlighet att delta vid vår förhandsförsäljning.

  Önskar dig en fortsatt fin dag!
  Linda Kundansvarig Väst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.