Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Gatuparkering och parkeringsregler Barkarby Metropol

Hej, jag undrar vilka parkeringsmöjligheter det kommer finnas på gatan när allt är klart för inflytt i nya bostaden jag köpt? Kommer de att kosta på gatan eller vara gratis? Preliminär inflytt är Maj-juni 2019.

Mvh Tobias

Kommentarer

 • Hej Tobias,

  I Barkarbystaden råder för närvarande zonförbud p.g.a. att det är ett projektområde, dvs att ingen parkering får göras på gatorna med tanke på all byggtrafik mm som behöver kunna komma fram. Järfälla kommun kan i dagsläget inte svara på när detta förbud kommer att släppas, men inom sinom tid kommer parkering på gatorna finnas tillgängligt och där betalning görs via parkeringsautomater. Tills dess hänvisar kommunen till parkeringsgaragen i området där du kan stå 2-3 timmar gratis beroende på i vilket garage du parkerar i.

  Vill du närmare din inflyttningstid ha uppdaterad information ber jag dig kontakta Järfälla kommun. Lycka till och välkommen till Barkarby Metropol!
  Nordr
 • Hur ska man kunna parkera i Barkarbystaden? Nyss inflyttad , fått 8 böter på 2 veckor. Har ni något garage?
  Mvh
  Barbara
 • Hej Barbara,

  Vad tråkigt att höra att du har haft sån otur och vi vet att det tyvärr inte är helt lätt med parkering i området nu när det är under full utveckling.

  Gällande parkeringsplatser i Barkarby Metropol så har vi dessvärre inga extra platser att hyra ut till externa personer.

  Stort lycka till!
  Amelie Kundansvarig Mälardalen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.